fbpx

 

 

 

 

 

 

 

Stress Release/Wellness Kineziológia

Dr Selye János stresszbiológus elméleteit alkalmazta a hétköznapokban Dr. Wayne Topping új-zélandi kineziológus.

“Ha ma csökkentjük a stresszt, megelőzhetjük a holnap betegségeit”- vallja Wayne.

Dr. Topping megalkotta a saját rendszerét, a Wellness kineziológiát, más néven a Stress Release-t. Ez egyszerű és mégis mélyreható módszerekkel megtanít stresszmentesen, jó közérzetben élni!

A tanfolyam anyaga tartalmazza a legegyszerűbb stresszkezelő technikáktól, a belső szervek egészségét befolyásoló negatív érzelmek (!) kiegyensúlyozásán át, a függőségek, fóbiák, félelmek és egyéb rögzült érzelmek oldásait is. A tudat alatti korlátok gátolják a sikeres és boldog élet kialakítását, ezért ezeknek a korlátoknak az oldását és a korlátozó hitrendszereink újraprogramozását is megismerhetik a résztvevők.

A Stress Release tanfolyamot elvégzők segíthetnek maguknak, családtagjaiknak és ismerőseiknek testi és lelki problémájuk megoldásában! Nagyon jól használható egyéb terápiák kiegészítésére.

A Stress Release biztonságos és mindenki számára megtanulható. Elsajátítása rövid időbe (3 x 2 napba) telik. A tanfolyamot végzettek nemzetközi oklevelet kapnak!

Tanfolyam

Stress Release I-II.: Június 12-13. (szombat és vasárnap) – 35.000Ft — / A III. és IV. tanfolyam előfeltétele a (Touch for Health I-II-es tanfolyama) /
Stress Release III.:
Stress Release IV.:

A képzések minden nap 09:00-tól 16:30-ig tartanak. Helyszín: Debrecen, Busi utca 8.