fbpx

Nagy Attila

energetikai
kineziológus

“Az emberi boldogság kulcsa saját tadatállapotunkban rejlik, csakúgy, mint annak alapvető akadálya is.”      Dalai Láma

Miben tudok segíteni

Miben tudok segíteni

Félelmek

Szorongások

Pánik

Félelmek, szorongások, fóbiák, pánik, feszült, stresszes állapot, fizikai és lelki traumák feldolgozása

A félelem és a harag a két legerősebb negatív érzés, melyek kisebb nagyobb mértékben mindenki életében megjelennek.

Az általam használt energetikai kineziológia segítségével mind a kettőt lehetséges megszüntetni.Stressz hatásásra nem az agy tudatos gondolkodásért és tervezésért felelős homloklebenyi része aktív, hanem a mélyebb, ősibb agyi területek veszik át az irányítást, amik a túlélésünket biztosítják.

Ilyen pl. a limbikus rendszer amygdala nevű része, ami azonnal aktiválja az „üss vagy fuss” stresszreakciónak nevezett folyamatot. Ennek következtében beindulnak olyan testi reakciók, mint a megemelkedett vérnyomás és légzésszám, leállnak az emésztési folyamatok, az izmok megfeszülnek és kiélesednek az érzékszervek stb.

A stresszoldás fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni, mivel a betegségek nagy része is pont a feldolgozatlan érzelmi stresszek következtében alakul ki. Ezek mind a menekülésről vagy a harcról szólnak, magyarán a túlélésről. Sajnos az agyunk nem mindig tesz különbséget egy valódi életveszély és mondjuk egy múló, jelentéktelen konfliktus között. Sok esetben egy vizsgára, egy tárgyalásra vagy egy munkahelyi nézeteltérésre is a primitív túlélési „üss vagy fuss” választ adja.

Ezek az agyi területek, mivel nem a gondolkodásért felelős részhez tartoznak, mentális folyamatokkal, elemzéssel és beszélgetéssel nehezebben befolyásolhatók, viszont az energetikai kineziológiában az akupunktúrás meridiánpontokon keresztül közvetlen, azonnali hatást gyakorolhatunk rájuk, így megtörténik az érzelmi stressz oldódása, a helyzet más nézőpontba helyezésének és átértékelésének lehetősége, így a régóta fennálló probléma enyhülése vagy teljes megszűnése.

Rólam írták

Rólam írták

“Attila nagyon sokat segített nekem. Több évvel ezelőtt kezdődtek a pánikrohamjaim. Nagyon sok módszert, technikát kipróbáltam mielőtt rátaláltam Attilára, aki által megismertem a kineziológiát. Mindig türelmesen végighallgatott és sok mindenre felnyitotta a szemem. Azóta nyugodt vagyok és elmúltak a pánikrohamok. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem Attilát.”

V. Zs.

“Attilát régebbről ismerem tai- chi oktatás kapcsàn. Életem egy nehéz időszakában jártam hozzá kineziológiai kezelésekre, melyek során több témàban is dolgoztunk: szorongás oldás, pàrkapcsolati kérdések, egészségügyi problémák, veszteség-gyász feldolgozás. A kezelések után mindig oldott és nyugodt lettem, jobban megértettem a helyzetemet, önmagamat. Attila mindig megteremtette a teljesen elfogadó légkört és tàmogatàsáról biztosított.
A kezelések segítségével helyrebillent a lelki egyensúlyom, stabilabbá váltam. Nagyon ajánlom mindenkinek!”

Papp Orsolya

“5 éve ismerem Nagy Attilát. A Tai Chi és a kineziológia kapcsán hozott össze a sors bennünket. Sokat segített a saját személyes problémáimon, (pl. félelmek, szorongás,) későbbiekben ismerői- illetve családi köreimben. Szeretem a kezelési módszereit, mivel számomra már nem meglepő, hogy egy – egy testi szinten megjelenő fájdalomnak, vagy szervi problémának milyen háttérben húzódó mentális okai lehetnek, amiket fontos feltárni és kezelni.
Mindig szívesen ajánlom, mert bízom tudásában melyet folyamatosan bővít, amit nagyon fontosnak tartok.”

Vetési Anita

“Életem egyik legnehezebb, aggodalmakkal teli időszakában nyújtott Attila számomra segítséget. Kineziológiai oldással megszüntette a stressz okozta torok- és gyomorszorító érzésemet. A kezelés hatása szinte azonnal érezhető volt. Jó szívvel ajánlom barátaimnak, ismerőseimnek az Attila kezeléseit. Nagyon képzett és megbízható embernek tartom.”

Lente Lívia

“Egészségi probléma és pánikbetegségem miatt kerestem gyógyszer nélküli gyógymódot. Internetem keresztül keresgéltem, így találtam rá Nagy Attila kineziológusra. Telefonon keresztül egyeztettünk időpontot. Első találkozáskor először beszélgetés /állapotfelmérés/ volt amit a kezelés következett. Rögtön szimpatikus embert ismertem meg, közvetlen, segítőkész volt. Azonnal érezhető volt a kezelés hatása. Nyugodtabb, boldogabb, és könnyebbnek éreztem magam. Még kétszer voltam kezelésem amivel hosszú időre megoldódott problémáim. Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom Attilát,akinek fontos az egészsége,tegyen egy próbát,hiszen mindenkinek a saját tapasztalata a mérvadó!”

Katalin

“A család egy ismerőse ajánlotta Attilát még évekkel ezelőtt. Számos kezelésen vettem már részt nála. A legemlékezetesebb talán az volt, mikor a betegségem miatt kialakult pánikbetegségem egy alkalom után elmúlt. Mai napig emlékszem milyen érzéssel jöttem el. Azóta is, ha olyan élethelyzetbe kerülök, nehezen birkózok meg valamivel szívesen fordulok hozzá. Mindenkinek szívből ajánlom! Mindenből van kiút!”

Mészáros Júlianna

“Félelmeim miatt 2 éves pszichoterápián vagyok túl, amit a 2020-as járvány szakított meg. Ezután találtam meg Attilát, akinek elmondtam, hogy még mindig fulladásos és pánik érzésem, félelmeim és szorongásaim vannak. Attila első alkalommal a számomra legnehezebb dologgal a tüdőműtétem miatti félelmemmel kezdte. Mire az oldás véget ért, megkönnyebbültem. A második alkalommal az autóvezetés miatti félelmemmel foglalkoztunk, ami szintén nagyon jó irányba halad. Van egy egész listám, amiket ha megváltoztatok, könnyebbé és jobbá válik az életem. Attila segítségével ez lehetséges lesz. Azt vettem észre, hogy nagyon rövid idő alatt nagyon hatékony eredményeket lehet elérni. Visszaadta a jövőbe vetett hitemet, hogy lehet változtatni és egy sokkal jobb életet is élhetek. Ajánlom mindenkinek a kevesebb szenvedéssel járó életért és jobb közérzetért.
Köszönöm Attila!”

Pappné Éva

“A kineziológia megváltoztatta az életemet. Nem szívesen szedek gyógyszereket és megyek orvoshoz, sokszor csalódtam már a “nyugati orvostudományban”. A kineziológiában azonban sohasem. Sokáig keresgéltem, amíg eljutottam Attilához. A jógaoktatóm említette, hogy tehetnék egy utolsó próbát Attilánál, más gyulladásos bélbeteg állapota is javult nála. Akkorra már nagyon mélyen voltam lelkileg és fizikailag is. A kezelés után egyből éreztem, hogy valami történt 🙂 Azóta többször is jártam nála, szinte minden felmerülő súlyosabb egészségügyi problémámmal hozzá fordulok, és ezek a kezelések hatására szépen lassan megoldódnak. Attila megértő, empatikus és megnyugtató. Mindenkinek bátran ajánlom!”

Keresztes Melinda

Rólam

A nevem Nagy Attila. 1999-óta Tai Chi Chuan-t, 2014-óta pedig kineziológiát tanítok Debrecenben és a környező településeken. Kineziológiával 2007-ben a Tai Chi Chuan mesterem ajánlására kezdtem el foglalkozni. Ő hívta fel a figyelmem az Erő kontra erő című könyvre és a jelenleg tanulható természetgyógyászati ágak közül erre a szakterületre. Érdeklődésem a test energiarendszerének mélyebb megismerésére és kezelésére irányult, de miután beleláttam az izomtesztelés nyújtotta lehetőségekbe, még többet akartam megtudni erről a módszerről. Ezért több ágát is megismertem, és folyamatosan fejlesztem magam ezen a területen. 2008-ban végeztem el a természetgyógyászati és egészségügyi alapmodulokat, majd az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben kineziológus szakképesítést szereztem.

Az általam használt módszerek és kineziológiai ágak:

 • Edukineziológia / Brain Gym
 • Touch For Health kineziológia
 • Wellness kineziológia / Stress Release
 • One Brain kineziológia
 • Biokineziológia
 • Sportkineziológia
 • Neuroenergetikai kineziológia (Agyformatálás, Neuro emocionális pályák, Primitív Reflexek)
 • Stressz Indikátor Pontok Rendszere (SIPS) kineziológia
 • Tanulást elősegítő akupunktúrás program (LEAP) kineziológia
 • Alkalmazott Kineziológia (AK) és Alkalmazott Fiziológia (AP)

Milyen egyéb jótékony hatásai vannak az energetikai kineziológiának?

Segít a testi-lelki egészség és egyensúly létrehozásában és fenntartásában, az önbizalom kialakításában és az önértékelés megerősítésében, önmagunk megismerésében és tudatosságunk fejlesztésében.

Könnyen felderíthetőek és oldhatóak a céljaink elérését akadályozó tudatalatti blokkok, valamint az oldások következtében felszabaduló, addig lekötött energiánk segítheti a látens képességeink kibontakoztatását.

Soha nem az energetikai kineziológia módszereit használó dönti el, hogy mivel oldhatók a kliense stresszei, hanem mindig a kliens tudatalattija és teste jelzi az izmai tónusának változásával, hogy mire van szüksége.

Ez lehet testi (pl.izom, ín, csont, szerv, mirigy…) kiegyensúlyozás, érzelmi stresszoldás, korlátozó hitrendszer újra programozás vagy attitűdök megváltoztatásai. Ezért minden oldás egyedi és „személyre szabott”.

Árak

Az energetikai kineziológiával végzett kezelések ára: 15000 Ft/alkalom

Általában 1 – 1,5 óra időtartamú. (félelmek, szorongások, fóbiák, pánikbetegség, feszült, stresszes állapot, fizikai és lelki traumák feldolgozása​…)

Kapcsolatfelvétel

  Rólam írták

  Rólam írták

  “Attila nagyon sokat segített nekem. Több évvel ezelőtt kezdődtek a pánikrohamjaim. Nagyon sok módszert, technikát kipróbáltam mielőtt rátaláltam Attilára, aki által megismertem a kineziológiát. Mindig türelmesen végighallgatott és sok mindenre felnyitotta a szemem. Azóta nyugodt vagyok és elmúltak a pánikrohamok. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem Attilát.”

  V. Zs.

  “Attilát régebbről ismerem tai- chi oktatás kapcsàn. Életem egy nehéz időszakában jártam hozzá kineziológiai kezelésekre, melyek során több témàban is dolgoztunk: szorongás oldás, pàrkapcsolati kérdések, egészségügyi problémák, veszteség-gyász feldolgozás. A kezelések után mindig oldott és nyugodt lettem, jobban megértettem a helyzetemet, önmagamat. Attila mindig megteremtette a teljesen elfogadó légkört és tàmogatàsáról biztosított.
  A kezelések segítségével helyrebillent a lelki egyensúlyom, stabilabbá váltam. Nagyon ajánlom mindenkinek!”

  Papp Orsolya

  “5 éve ismerem Nagy Attilát. A Tai Chi és a kineziológia kapcsán hozott össze a sors bennünket. Sokat segített a saját személyes problémáimon, (pl. félelmek, szorongás,) későbbiekben ismerői- illetve családi köreimben. Szeretem a kezelési módszereit, mivel számomra már nem meglepő, hogy egy – egy testi szinten megjelenő fájdalomnak, vagy szervi problémának milyen háttérben húzódó mentális okai lehetnek, amiket fontos feltárni és kezelni.
  Mindig szívesen ajánlom, mert bízom tudásában melyet folyamatosan bővít, amit nagyon fontosnak tartok.”

  Vetési Anita

  “Életem egyik legnehezebb, aggodalmakkal teli időszakában nyújtott Attila számomra segítséget. Kineziológiai oldással megszüntette a stressz okozta torok- és gyomorszorító érzésemet. A kezelés hatása szinte azonnal érezhető volt. Jó szívvel ajánlom barátaimnak, ismerőseimnek az Attila kezeléseit. Nagyon képzett és megbízható embernek tartom.”

  Lente Lívia

  “Egészségi probléma és pánikbetegségem miatt kerestem gyógyszer nélküli gyógymódot. Internetem keresztül keresgéltem, így találtam rá Nagy Attila kineziológusra. Telefonon keresztül egyeztettünk időpontot. Első találkozáskor először beszélgetés /állapotfelmérés/ volt amit a kezelés következett. Rögtön szimpatikus embert ismertem meg, közvetlen, segítőkész volt. Azonnal érezhető volt a kezelés hatása. Nyugodtabb, boldogabb, és könnyebbnek éreztem magam. Még kétszer voltam kezelésem amivel hosszú időre megoldódott problémáim. Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom Attilát,akinek fontos az egészsége,tegyen egy próbát,hiszen mindenkinek a saját tapasztalata a mérvadó!”

  Katalin

  “A család egy ismerőse ajánlotta Attilát még évekkel ezelőtt. Számos kezelésen vettem már részt nála. A legemlékezetesebb talán az volt, mikor a betegségem miatt kialakult pánikbetegségem egy alkalom után elmúlt. Mai napig emlékszem milyen érzéssel jöttem el. Azóta is, ha olyan élethelyzetbe kerülök, nehezen birkózok meg valamivel szívesen fordulok hozzá. Mindenkinek szívből ajánlom! Mindenből van kiút!”

  Mészáros Júlianna

  “Félelmeim miatt 2 éves pszichoterápián vagyok túl, amit a 2020-as járvány szakított meg. Ezután találtam meg Attilát, akinek elmondtam, hogy még mindig fulladásos és pánik érzésem, félelmeim és szorongásaim vannak. Attila első alkalommal a számomra legnehezebb dologgal a tüdőműtétem miatti félelmemmel kezdte. Mire az oldás véget ért, megkönnyebbültem. A második alkalommal az autóvezetés miatti félelmemmel foglalkoztunk, ami szintén nagyon jó irányba halad. Van egy egész listám, amiket ha megváltoztatok, könnyebbé és jobbá válik az életem. Attila segítségével ez lehetséges lesz. Azt vettem észre, hogy nagyon rövid idő alatt nagyon hatékony eredményeket lehet elérni. Visszaadta a jövőbe vetett hitemet, hogy lehet változtatni és egy sokkal jobb életet is élhetek. Ajánlom mindenkinek a kevesebb szenvedéssel járó életért és jobb közérzetért.
  Köszönöm Attila!”

  Pappné Éva

  “A kineziológia megváltoztatta az életemet. Nem szívesen szedek gyógyszereket és megyek orvoshoz, sokszor csalódtam már a “nyugati orvostudományban”. A kineziológiában azonban sohasem. Sokáig keresgéltem, amíg eljutottam Attilához. A jógaoktatóm említette, hogy tehetnék egy utolsó próbát Attilánál, más gyulladásos bélbeteg állapota is javult nála. Akkorra már nagyon mélyen voltam lelkileg és fizikailag is. A kezelés után egyből éreztem, hogy valami történt 🙂 Azóta többször is jártam nála, szinte minden felmerülő súlyosabb egészségügyi problémámmal hozzá fordulok, és ezek a kezelések hatására szépen lassan megoldódnak. Attila megértő, empatikus és megnyugtató. Mindenkinek bátran ajánlom!”

  Keresztes Melinda

  GY.I.K.

  Mi történik az első alkalommal?

  Az első alkalommal átbeszéljük, hogy mit szeretne, vagy miben szeretne változtatni a kliens. Milyen panaszai, traumái vannak, milyen élethelyzetben van. Természetesen semmi nem kötelező, sőt vannak bizonyos helyzetek (pl. abúzus vagy bántalmazás), amikor nem is lehet, vagy a kliens nem tudja elmondani, hogy mi történt. Ezután a kliens felfekszik egy masszázságyra a hátára és a karját érintve az izomteszt segítségével tesztelem ki, hogy milyen típusú balanszra van szükség.

  Fáj e az energetikai kineziológia?

  Az energetikai kineziológia szelíd módszer, kényelmes és nem fáj.

  Lehet-e átutalással fizetni?

  Igen lehet. A Raiffeisen Bank 12052712-00340997-00100007 számlaszámra.

  Milyen módon történik az oldás?

  Miután meghatároztuk, hogy mire szeretne stresszoldást a kliens, hanyatt fekszik és a karját behajlított helyzetben tesztelve bizonyos reflexpontokat és akupunktúrás pontokat érintve történik az oldás vagy kiegyensúlyozás.

  Semmi sem kötelező, bármikor meg lehet állni (a kliens azt mondja, hogy „Álljunk meg!” vagy „Tartsunk szünetet!”), mindig a kliens tempójában haladunk.

  Hányszor kell jönni?

  Ez teljesen egyedi. A probléma súlyosságától, a kliens személyiségétől és a probléma fennállási idejétől is függ. Általánosságban az mondható, hogy az egyszerűbb esetek (pl. egy kutya harapás vagy műtét, vagy betegség miatt kialakult félelem) egy-két alkalom után már megszűnhet, bizonyos esetekben több kezelésre is szükség lehet, viszont ritka, hogy 6-8 alkalomnál többször kellene jönni.