fbpx

 

 

 

 

 

 

 

Agyformatálás

Ez a kurzus bevezetés az aggyal való kineziológiai munkába. A résztvevők megtanulják a formatálás (mudrák és akupunktúrás pontok kombinációján keresztül a speciális agyi területek tesztelése) technikáját, ami alapfeltétel az energetikai kineziológiai munka során. Ezeket az eljárásokat alkalmazzuk a LEAP agyintegrációban, a Neuroenergetikai Kineziológiában, a Primitív Feflexek oldásánál vagy az Alkalmazott Fiziológián belül például az agyhologrammoknál végzett oldásoknál. A tanfolyam anyaga betekintést kínál az agyműködés lenyűgöző világába és igen hatékony balansz lehetőségekkel is megismertet, ilyen például az Amygdala agyterülethez kapcsolódó primér érzelmek oldása.

A kurzus azoknak szól, akik az első tapasztalatot szeretnék megszerezni az aggyal való munkában. Ennek a tanfolyamnak az elvégzésével van lehetőség többek közt a LEAP kineziológiát megtanulni. Oktató: Vörös Géza 

A tanfolyam alapfeltétele:

vagy TFH I-III, vagy One Brain I-VI, vagy Brain Gym oktatónak lenni.

A tanfolyam része az emésztő idegrendszer és a szív agy oldása is, melyhez elengedhetetlen a Touch For Healthben tanult meridiánokhoz tartozó izmok tesztelése és korrekciója (pl: fejbiccentő izom, a kulcscsonti nagy mellizom, a lapocka alatti izom, a négyfejű combizom, stb. tesztelése)